Salg og markedsføring

Selvom man måske som virksomhed eller iværksætter har et andet grundlæggende sigte med sin virksomhed, er salget og markedsføringen principielt firmaets vigtigste aktivitet.

Nogle firmaer har en meget klar målgruppe, mens andre har mulighed for at finde kunder mere bredt.

  • Vi kan sparre med jer om den helt klare segmentering, hvad angår salgs- og markedsføringsindsatser, så I bruger kræfterne rigtigt og rammer de rigtige kunder, hver gang.
  • Vi kan også hjælpe med direkte navne og kontakter i stort set alle brancher, lokalt, regionalt og regionalt.
  • Har du internationalt potentiale, kan vi hjælpe dig med din internationale forretningsmodel, og adgang til vort store netværk hos Eksportrådet, samt 1:1 rådgivning hos os, i Væksthuset eller guide mod deltagelse i internationaliseringsforløb som Growbiz, Vitus m.fl. Vi afholder hyppigt Eksportarrangementer i Gribskov Erhvervscenter, så er du internationalt orienteret, så hold øje med vores arrangementskalender.

Anden service

  • Skal du have udarbejdet skriftligt materiale til udsendelser eller annoncer  og/eller have kontakt til fx vore lokale medier, så er det af nogle af de ting, vi bruges allermest til
  • Vil du have fx en mentorforløb med en erfaren sælger, er dette også en mulighed, samtidig med at Vækstvirksomheder også kan få skærpet deres salgsmetodik hos Væksthuset. 

Kontakt:
Allan Lyhne
Erhvervsrådgiver
Tlf.: 30515625
allan@gribskoverhvervscenter.dk