Ledelse og organisation

Ledelse er mange ting
Du kan være leder af din egen virksomhed, leder i en afdeling, eller du leder måske primært dig selv og din forretning som selvstændig. Uanset den form for ledelse du udøver i det daglige, kan der af og til være behov for at få talt om fx din personlige ledelsesstil og få rettet ind hvor der er udfordringer.

På din personlige ledelsesstil, ønsker du måske at have større gennemslagskraft, eller være mere autentisk i din fremtoning. Vi har sparret med mange ledere på disse punkter, og den klare fokus er altid at finde de blinde punkter, der har udviklingspotentiale og gennem dialog finde den tilgang, der passer dig bedst som leder. Denne form for sparring er ikke forbeholdt ledere, vi kan også tage samme professionelle dialog med teams og medarbejdere individuelt, hvor målet er det samme – nemlig at få afklaret de punkter der skal arbejdes på for at opnå optimal udnyttelse af egne evner og interesser samt dermed arbejdsglæde.

  • Vi arbejder også med identificering af medarbejdere lokalt via vort samarbejde med jobcentret og nationalt via egne brede netværk.
  • Vi kan også varetage hele processen fra stillingsbeskrivelse og personprofil over annoncering/headhunting til samtalefasen, inklusive personlighedstests så som DISC.
  • Vi ønsker at virksomhederne i Gribskov både har adgang til de bedste medarbejdere og at dem I allerede har ansat på alle måder opmuntres til at udvikle deres kompetencer, opnå bedst mulig effektivitet og dermed arbejdsglæde til gavn for os alle.

Kontakt:
Allan Lyhne
Erhvervsrådgiver
Tlf.: 30515625
allan@gribskoverhvervscenter.dk