Eksport

Vil du gerne i gang med internationalisering og eksport?
Gribskov Erhvervscenter A/S kan hjælpe dig i gang. Vi har stor viden om, og netværk indenfor, eksport og internationalisering, både hvad angår opstart på nye markeder for mindre virksomheder og strategisk optimering for større virksomheder!

Vor egen erfaring dækker salg, ledelse og projektinvolvering på mere end 100 markeder, og vi har globale personlige kontakter til Eksportrådets brancheeksperter og dybt kendskab til Eksportrådets tilbud både til så og mellemstore virksomheder og etablerede virksomheder f.eks. tilskudsmulighederne i Eksportstartprogrammet, Markedstest, VITUS samt  Key Account ordningerne på udvalgte markeder.

Udnyt vores netværk
I Danmark har vi en direkte linje til f.eks. private konsulenter, Eksportrådet, og Væksthus Hovedstadsregionens ansvarlige konsulenter. Der er eksempelvis eksportforberedelsesforløb til mindre virksomheder med ambitioner inden for vækst og internationalisering og anden rådgivning, der kan styrke dine muligheder for en succesfuld opstart med eksport.

Besøg af eksportrådgivere
Vi sikrer løbende at der kommer eksportrådgivere og handelschefer fra Eksportrådet til Gribskov. De er i det daglige ude på eksportmarkederne og arbejder med at øge danske virksomheders salg ved at sikre netværk, forståelse for forretningskulturen, eksportstrategi og kundemøder. 

Hvordan kommer du i gang?
Kontakt gerne Allan Lyhne på 3051 5625 for en indledende dialog om dine planer, vi udfordrer/vikler dem, og kan sætte dig i videre kontakt med den rigtige rådgiver hos Væksthuset eller Eksportrådet. Som regel folk vi selv kender personligt.

 

Kontakt:
Allan Lyhne
Erhvervsrådgiver
Tlf.: 30515625
allan@gribskoverhvervscenter.dk