Væksthus Hovedstadsregionen

Væksthus Hovedstadsregionen hjælper virksomheder med at skabe vækst, eksport og job. Helt gratis kan vækst-virksomheder få lagt deres vækstplan, forretningsstrategi, økonomiplan mm. Man kan få sparring om ledelse via programmet Vækst via Ledelse. Man kan få gennemgået sin forretning via modellen væksthjulet, der ser på organisationen, logistik, salg, markedsføring, produktudvikling, internationalisering, kompetenceudvikling mm. 

Der er en lang række rådgivere med en baggrund fra private virksomheder, der har som deres opgave at hjælpe dig med at få gjort udfordringer til muligheder. De har hver deres profil og spidskompetencer. Der er også en del projekter knyttet på feks. ledelse, innovation og internationalisering. 

Vækstkonsulenter kan træffes hos Gribskov Erhvervscenter A/S og har løbende plads på kontoret, hvor de rådgiver vækstvirksomheder og iværksættere fra Gribskov.
Vi har rigtig godt samarbejde med og kendskab til de enkelte konsulenter, så vi ved, hvem der passer til de enkelte virksomheders behov.

Tilmeld dig Væksthus Hovedstadsregionens nyhedsbrev og få løbende information om Væksthusets arrangementer i Hovedstadsregionen også i Gribskov.

Abonner på Iværksætterhusets nyhedsbrev

Kontakt:
Allan Lyhne
Erhvervsrådgiver
Tlf.: 30515625
allan@gribskoverhvervscenter.dk