Sponsor søgning

 

I korte træk er historien om Emil spændende, fordi Emil selv har valgt at dyrke sin sport. Det viste sig ret hurtigt, at han havde et talent for sporten. Vi som familie har ikke en baggrund i motorsport, hvilket de fleste har. Sønnen starter fordi faren har kørt.

Vi som familie har investeret tid og økonomi i at hjælpe Emil på vej. Det har betydet benhårde prioriteringer, da vi har begrænsede ressourcer til at hjælpe ham. Vi er gået helhjertet ind i hans sport og har hjulpet på alle områder. Det betyder blandt andet, at jeg har hjulpet ham på vej mekanisk –  noget jeg har måtte lærer. Jeg har taget en DASU certificeret uddannelse som kart-træner for at kunne coache ham bedst muligt.

Bag en motorsportsatlet står et team af flere dygtige mekanikere, en coach, en dataanalytiker og – altså, ikke mindst sponsorer som er altafgørende for at komme til tops.

 

Han/vi vil meget gerne give tilbage i forhold til vores rødder i lokalsamfundet. Det betyder blandt andet, at vi altid hjælper vores sponsorer med forskellige events og muligheder for markedsføring via Emil. Emil er er aktiv på både Facebook og Instagram og har følgere fra både Danmark og udland. Emil er som person udadvendt, passer sit skolearbejde, hvor han også er en af de dygtigste. Har han stor skare af yngre gokartkørere, som følger ham og han giver gerne tilbage til dem ved i vintersæsonen, at hjælpe dem med træning i hans klub.

Emil er på vej op
Emil kører i den officielle CIKFIA junior klasse for alderen 12 – 14 år. Denne klasse har international bevågenhed, da flere store F1 teams allerede spotter talenter herfra til deres udviklingsarbejde. Han fik i år en 5. plads i danmarksmesterskabet og placerede sig som bedste rookie. Han er lige hjemvendt fra VM i Sverige hvor han blandt andet kvalificerede sig som bedste dansker i hans klasse. Måtte dog trække sig fra løbet pga. af uheld. Resultaterne fra løbet har givet opmærksomhed i de store internationale fabriksteam. Har kørt i de to store tyske serier med gode resultater.

Hans ambitioner for 2019 er at køre efter en top 5 placering i tysk mesterskab. Top 3 placering i dansk mesterskab. Top 5 placering i svensk mesterskab.Emil arbejder benhårdt både med hans træning på banerne, men i særlig grad også i forhold til hans fysik og kost. Det er vigtig for ham, at der altid er et forbedringsmål.

Skulle du og din virksomhed være interesseret i at høre mere om Emil og mulighederne for et sponsorat, så kontakt os meget gerne.

Venlige hilsner
Henrik Tanggaard

Langdraget 184
3250 Gilleleje, Denmark
Tel. +45 2082 8037

www.emiltanggaard.dk