I cafeens blå rum også kendt som 'the cave' er der tid og rum til fordybning, og denne afdeling bruges blandt andet af forfattere og andre som finder stedet velegnet til inspiration og refleksion. Om vinteren når hyggen nye højder, når der tændes op i den legendariske brændeovn, der blandt stamgæster betegnes som 'pejsen'.  Men alt foregår ikke i stilhed hos Nina, da der også lejlighedsvis er fuld fart på med både 'Happy Hour' og levende musik, der bidrager yderligere til underholdningsniveauet.

​En kunde i cafeen udtaler spontant, at 'Nina har skabt et paradis lige midt i Tisvildeleje'.  Der tilbydes også en vegetarisk menu med blandt andet italienske og franske osteanretninger og hjemmedyrkede grøntsager dog ikke fra Edens, men fra egen have. Der er ingen tvivl om, at både Nina og 'The Little Cafe' har en meget høj stjerne blandt de lokale, som også gennem hele vinteren har kunnet nyde godt af, at cafeen har holdt åben fra onsdag til søndag. Nina er dog ikke sen til at dele æren herfor med familien, hvor bl.a. en af sønnerne har bygget disken i et råt design. 

Hvor de 3 sønner således er aktive i cafeens drift, så kigger en lang række af familiemedlemmer mest til fra familievæggen, der giver spændende og historisk indtryk af 'The American Coffee Ladys' herkomst. Men nu er kaffedamen altså her på Hovedgade 57 i Tisvildeleje - og det er der rigtigt mange, der er glade for!

'The Little Cafe' er medlem af Tisvilde og Omegn, Erhverv Gribskov og Turismeerhvervsnetværket, og du kan finde flere informationer til højre:

 

Kontakt:
Nina Strand
Caféejer
Tlf.: 2325 1266
thelittlecafetisvilde@gmail.com
Facebook