Fra sommeren 2017 er der nu to steder ved nordkysten i Gribskov, man kan møde ”Kajak og SUP”, der, med Lars Schmidtsdorff i front – og superseje medarbejdere, står klar til at give dig en kvalitetsoplevelse på vandet.

Kajak og SUP udlejer kajak og Stand Up Paddlebord (SUP) men tilbyder også at arrangere kurser for private og firmaer med og uden overnatning. De samarbejder også med lokale om guidede byture og kombinerer aktiviteterne til vands med aktiviteter til lands på mountainbike og geocatch (GPS-løb).

Det er åbningen af Naturrum på stranden i Tisvildeleje, der har givet mulighed for at Kajak og SUP kunne etablere sig i Tisvilde. Ellers kan man møde dem ved Kysthusene i Gilleleje – og i Halsnæs kommune også på stranden i Liseleje og Hundested. I Tisvildeleje er Kajak og Sup primære samarbejdspartner Kildegården Pension.

Lars Schmidtsdorff, der er den driftige mand bag Kajak og SUP, har i mere end 10 år drevet en lang række andre virksomheder, der alle relaterer sig til vandet – han ejer f.eks. Kayak Republic, der udlejer kajak og laver guidede ture i kajak i Københavns Havn – og Kayak Bar, der under Knippelsbro tilbyder musik og caféstemning på kanten af kanalen.

Lars’ vision er ganske enkel ”Vi skal have noget kvalitet tilbage på strandende – vi ønsker, at vi igen tager til stranden – ikke bare for at gå i vandet og op i byen igen, men for at tilbringe hele dage ved vandet – så vi vil gerne bidrage ved at skabe et fedt miljø, - en base på stranden, hvor man kan hænge ud, købe sig en kop kaffe, grille osv. Vi vil skabe kajakkultur og strandliv”, siger Lars med smittende entusiasme.

Og fedt ser det jo ud sådan en sommerdag …

KAJAK og SUP er medlem af Tisvilde og Omegns Erhvervsforening og går med i ErhvervGribskovs TurismeErhvervsNetværk. 

Kontakt

kajak-sup.dk

info@kajak-sup.dk

9155 0003

Åbningstider i Tisvildeleje i sommeren 23. juni – 27. august: Mandag – søndag kl. 10:00 – 20:00