Match-Online tilbyder:

VIRKSOMHEDSVURDERING OG EJERSKIFTEDAGEN

De færreste virksomhedsejere tænker i det daglige på, at der kommer en tid, hvor virksomheden måske skal sælges. Vi har i Gribskov Erhvervscenter et samarbejde med Match-Online, der udelukkende beskæftiger sig med denne disciplin!

Hos Match-Online kan du få en virksomhedsvurdering, der består af en analyse af virksomhedens værdi, hvor et værdiestimat findes på baggrund af virksomhedens resultater, branchens udvikling og konjunkturer.

Virksomhedsvurderingen opgør den investeringsmæssige værdi af virksomheden som en isoleret forretning. Den tager i første omgang ikke højde for synergier, brandingværdi og strategiske betragtninger. Virksomhedsvurderingen fortæller dig værdien af virksomheden. Den fortæller dig ikke hvad virksomheden kan sælges til.

En vurdering er første skridt på vejen mod højere værdi. Men selv uden ovenstående behov giver det god mening, at få udarbejdet en vurdering. Vurderingen er et værktøj til at forstå virksomheden og i særdeleshed værdien af virksomheden.

Går du i overvejelser om at sælge eller få din virksomhed vurderet, kan du kontakte Match-Online, Martin Aasted Andersen på 70 20 11 98 eller Gribskov Erhvervscenter Allan Lyhne på 30 51 56 25.

EJERSKIFTEEVENT

Ønsker du inspiration vedrørende vurderinger og ejerskifteproces, er der også mulighed for at deltage 7. eller 12. december i København. Læs mere på www.ejerskiftedagen.dk

Ejerskifteevent for virksomhedsejere (København) 7. december – læs mere her.
Ejerskifteevent for vejledere/rådgivere (København) 12. december: Læs mere her.