TISVILDEVEJEN ET STORT SKRIDT VIDERE MOD ‘GÅ SELV’ STATUS

Så er strategien lagt for Tisvildevejens fremtidige design, som indebærer en over 100 kilometer afmærket rute med mulighed for ‘gå selv’ og store oplevelser indenfor både natur, kultur og lokale landsbyer – og ikke mindst Nationalparken – undervejs.

Den indledende finansiering til selve afmærkningen og andet ‘hardware’ undervejs er kommet på plads via bevillinger fra Gribskov Kommune og Friluftsrådet, og nu skal der skaffes yderligere midler til at organisere en professionel drift af Tisvildevejen. I den kommende tid vil der bl.a. blive fokuseret på at inddrage både frivillige og professionelle til levering af forplejning, overnatning og transport, og således få opbygget et net af leverandører, som kan tage sig godt af de besøgende vandrere.

​Rapporten om Tisvildevejens fremtidige format gennemgås og overdrages til Kultur-Natur-Nordsjælland til eksekvering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maritim Turisme har finansieret udarbejdelsen af handlingsplanen, der smukt er udført af konsulenterne Mette Mechlenborg og Anja Boserup, der gennem processen har været stærkt understøttet af projektets brede partnerkreds, der tæller Naturstyrelsen, Museum Nordsjælland, Visit Nordsjælland, Gribskov Kommune og Gribskov Erhvervscenter og ikke mindst foreningen Kultur-Natur-Nordsjælland, som er den frivillige forening bag hele projektet.

Har du som person eller virksomhed et ønske om at understøtte Tisvildevejen med forplejning, overnatning eller transport m.v,
så kontakt gerne Allan Lyhne på allan@gribskoverhvervscenter.dk