Der bliver ikke ført timeregnskab på micro-management basis, når Anja fra Strandkiosken i højsæsonen leverer sit store bidrag til det glade liv på stranden i Tisvildeleje. Med en åbningstid på ikke mindre end 14 timer dagligt (9-23), skal ingen gå forgæves om det så er den søde tand eller den lidt større sult, der er årsagen til et besøg.

Men det er ikke kun mad, drikke, strandlegetøj, der behændigt bliver slynget over disken i Strandkiosken. Der er også tid til en snak med kunderne om stort og småt, og Anja har den sjældne evne, at hun husker alle besøgende fra ind- og udland fra sæson til sæson. Uden at det bliver direkte sagt, så er ovenstående jo det man i dag kalder for god kundepleje - og at møde mennesker der hvor de er. Netop muligheden for at levere god service og have glad kundekontakt hver dag er også årsagen til at Anja forlod en mindre glad branche og valgte livet som is-mutter i Tisvildeleje, hvor hun nu går ind i 8. sæson uden at have kigget sig tilbage. 

Intet besøg i Tisvildeleje uden en tur på stranden, hvor du som en ekstra bonus kan slå et slag forbi Anja lige på parkeringspladsen, hvor hun er klar med både is, kaffe, kage, mad og en hyggelig sludder. Ændringer i åbningstider fx på grund af vejret annonceres i øvrigt på Strandkioskens Facebook, men der skal noget til før Anja ikke slår lågerne op skulle vi hilse og sige. Så kom glad - eller bliv det - hos Anja i Strandkiosken.

Strandkiosken er medlem af Tisvilde og Omegn og Erhverv Gribskovs Turismeerhvervsnetværk.

Anja Nielsen
Selvstændig
Tlf.: 4870 2539
strandkiosken66@gmail.com
Facebook