Du kan få borgmesteren i tale

23. februar 2017

Der lyttes politisk, når erhvervet gerne vil både spørge og have indflydelse. 

Det benytter industrinetværket sig af 9. marts, hvor Kim Valentin deltager på netværksmødet. Bestyrelsen for industrinetværket fremlagde før jul medlemmernes prioriteringer for ramme-betingelser. Infrastruktur i form af motorvej, internetdækning, landeveje og cykelstier stod særlig højt på listen. Der var stor tilfredshed med kommunens prioritering af samarbejdet med ErhvervGribskov og oprettelsen af erhvervscentret.

Branchenetværket for Liberalt Erhverv får besøg af borgmesteren den 23. marts. Netværket dækker endog meget bredt vores liberale erhverv fra konsulenter indenfor salg, markedsføring og forretningsudvikling, over behandlere og eventkoordinatorer, advokater, revisorer, IT mm. Her er også mange af vores iværksættere. 

ErhvervGribskovs bestyrelse og formand repræsenterer løbende erhvervenes prioriteter overfor politikere og administration, bla. i Erhvervsrådet. Dialog og samarbejde er vejen frem. Det viser al erfaring. F.eks fra det midtjyske, hvor Herning - Ikast - Brande igen og igen kåres af DI som den mest erhvervsvenlige.