Erhvervspolitisk konsulent og "den nye Troels"

7. oktober 2016

Sofie Rasmussen har startet sin karriere som entreprenør med produkter indenfor sundheds-rådgivning og coaching, og har nu bevæget sig ind i arbejdet med erhvervspolitisk analyse og rådgivning til kommuner og regioner. 

Sofies kompetencer er centreret omkring løsningen af samfundsudfordringer. Efter en periode som entreprenør i det internationale erhvervsliv er hun nu drevet af at styrke udviklingen af det danske vækstlag. Siden 2008, har Sofie videreuddannet sig bl.a. på CBS samt arbejdet med rådgivning af projekter og procesforløb indenfor erhvervs-, social- og miljøinnovation. 

Som erhvervspolitisk konsulent i Gribskov Kommune ser hun frem til at arbejde med det politiske spænd imellem kommune og erhvervsliv i Gribskov Kommune. Sofie vil fremme erhvervstiltag som vil få Gribskov til at blive en endnu mere attraktiv turistattraktion og et driftigt sted at drive virksomhed.

Vi glæder os meget til samarbejdet og sparringen med Sofie. Mange af jer der arbejder med projekter i branchenetværk mm vil komme til at møde Sofie og nyde godt af hendes kompetencer.