Møde i TurismeErhvervs-Netværket

​TurismeNetværket samles den 16. marts på Munkeruphus - sidste netværk før sæsonen!

Kære venner i Turismeerhvervsnetværket!

 

Den 16. marts kl. 17.00 lægger Munkeruphus faciliteter til vores netværk, og tilbyder som en ekstra bonus på en rundvisning i den nye udstilling HOWDY PARTNER! Udstillingen omdanner hele Munkeruphus' førstesal til en totalinstallation med både ældre, nye og sammenflettede værker, hvoraf hovedparten skabes til eller på stedet og også inddrager udendørsarealer!

Efter rundvisningen er der lyn-intro-runde, netværk og lidt at spise. Vi får også mulighed for at stifte bekendtskab med nye medlemmer af netværket, der får lidt ekstra taletid, da deres tilbud og budskaber henvender sig til de fleste!

Om brug af Facebook

  • På utallige opfordringer: De fleste af jer er på Facebook, men nok de færreste mestrer kampagner og sponseret opslag på både effektiv og økonomisk vis. Jannie Ahle fra Vilde Hjerters Akademi, lokal iværksætter og ejer af Hjerters Akademi, var selv en 'rookie' på de sociale medier, da hun startede sin forretning - men nu ved hun meget mere og glæder sig til at dele sine erfaringer med jer. Med udgangspunkt i Vilde Hjerternes Akademi, lærer vi hands-on om teknik og målgrupper på Facebook. Som et ekstra krydderi afsluttes med en lille praktisk øvelse i at lave annoncer! Hvis nogen har en aktuel udfordring, der kan bruges som case, hører vi gerne herom (Allan sender videre til Jannie). 

Brug for ny viden og ekstra hænder?

  • Har du brug for ny viden og et par ekstra hænder til at udvikle serviceydelser og events til din forretning, så kunne et samarbejde med CPH Business være en god ide. Vi skal bl.a. høre om uddannelsen serviceøkonom, der beskæftiger sig med turisme og oplevelser, og hvorfra praktikanter kan 'udlånes' i højsæsonen. Vi fokuserer på, hvad I ville kunne bruge viden fra uddannelsen til, og hvad der kan leveres af de studerende fra CPH Business!
     

TILMELDING: Allan på allan@gribskoverhvervscenter.dk

 

Sted: Munkeruphus

Dato: 16. marts

Tid:   17.00-19.30 

 

Alle bedes huske en stak brochurer, hvis du vil have spredt det glade budskab ud via netværkets medlemmer!

- og så ses vi den 16. marts 

Event Date: 
Torsdag, marts 16, 2017 - 17:00