Møde i Netværk for Liberalt Erhverv

MØDE I NETVÆRKET FOR LIBERALT ERHVERV 29. MAJ PÅ GRIBSKOV IVÆRKSÆTTERHOTEL

Så inviterer vi igen til møde i Erhverv Gribskovs netværk for de liberale erhverv, som løber af stablen den 29. maj kl. 18.00-20.00 på Gribskov Iværksætterfabrik..

På vort sidste møde generedes et hav af ideer og ønsker til denne samling. Alle var i denne forbindelse enige om, at netværkets fornemmeste mission er at lære hinandens kompetencer og forretningsområder bedre at kende og vurdere muligheder for både samarbejde og for at hjælpe hinanden generelt. Så dette er præcis hvad vi vil fokusere på den 29. maj.

​Netværket for Liberalt Erhverv har talt - vi ønsker at lære hinanden bedre at kende for at kunne støtte hinanden, samarbejde mere

Et andet af netværkets store ønsker er også løbende at modtage inspiration udefra, og vi arbejder p.t. på et par muligheder for et oplæg, hvor der er både nytænkning og stor lokalrelevant vinkel. Men det vender vi tilbage til når invitationen sendes ud til netværkets medlemmer.

Har du stadig ikke fået tilmeldt dig et af vore netværk, og tror du at netværket for Liberalt Erhverv kunne være noget for dig, så kontakt Allan Lyhne på allan@gribskoverhvervscenter.dk eller mobil 30515625.

​Der er p.t omkring 40 aktive medlemmer i netværket, der favner bredt  advokater, revisorer, ejendomsmæglere, diverse konsulenter,grafikere,  IT, eventbureauer, importører, psykologer, behandlere m.v.

Event Date: 
Mandag, maj 29, 2017 - 18:00 to 20:00