Møde i Netværk for Liberalt Erhverv

Silkesnoren er spændt og den røde løber rullet ud, når Erhverv Gribskovs netværk for liberalt erhverv den 23. marts byder velkommen til borgmester Kim Valentin, Gitte Lykke Hove (Leder Team udbud og Kontrakter i Gribskov Kommune), og ikke mindst alle jer i netværket, som gerne aktivt vil gøre en forskel for hinanden!

Vi starter mødet med Kim Valentin, der vil fortælle om kommunens visioner og konkrete projekter, hvor der kunne være en vinkel for deltagelse af os i de liberale erhverv, fx det foranstående projekt vedr. byudvikling i Helsinge. Og så er det bare at spørge løs efterfølgende!

Dernæst vil Gitte Lykke Hove fortælle om, hvordan konsulent og leveranceaftaler inden for vores fagområder indgås af Gribskov Kommune, inklusive hvordan man skal organisere sig for at komme i betragtning. Der vil også blive givet et billede af de planer kommunen har for indkøb lige nu, samt givet indsigt i, hvordan der købes ind i IN (Indkøbsfællesskabet Nordsjælland), hvor Gitte sidder i styregruppen. Der vil være rigelig tid til spørgsmål om disse for nogen måske relativt ukendte muligheder.

Men vi skal også selv være aktive.  For vi vil meget gerne høre fra jer alle sammen, hvad I godt kunne tænke jer at netværk for Liberalt Erhverv skal arbejde med fremadrettet. Og derfor vil vi bede jer alle sende os et par linjer om, 1) hvad I synes fokus i netværket skal være (inspirerende oplæg, kompetenceudvikling, samarbejde m.v.) 2) Hvad I gerne vil have fra netværket og dets deltagere og 3) Hvordan kan i bedst se jer selv bidrage til netværket. Så tager vi diskussionen fra indkommende forslag - og det vi bliver inspireret til på dagen.

Netværkets bestyrelse har selv et forslag, som vi gerne vil diskutere jeres interesse i nemlig 'Gribskov Folkemøde', hvor der virkelig ville blive gode muligheder for en stor fælles indsats mod et stort fælles mål. Men mere om det den 23. marts.

Tilmelding: allan@gribskoverhvervscenter.dk

Mødet finder sted:

  • 23. marts 2017, kl. 18.00-20.30
  • Gribskov Iværksætterhotel og Fabrik
  • Ny Mårumvej 260 (GPS - Ejlstrupgade), Ejlstrup, Helsinge
Event Date: 
Torsdag, marts 23, 2017 - 18:00 to 20:30
Adresse: 
Ny Mårumvej 260