Der var særdeles flot fremmøde fra Gribskovs Håndværkere ved ugens informationsmøde om COMDIA-portalen i Byrådssalen. Baggrunden for etableringen af COMDIA er at skabe en generelt større synlighed for kommunens indkøb, og derved også give de lokale håndværkere bedre mulighed for at være en del af processen.

Men det er ikke kun Gribskov Kommunes indkøb, man får adgang til gennem COMDIA, da man også efter registrering på portalen principielt har mulighed for at deltage i udbud fra andre kommuner, som benytter samme portal. Registrering på portalen tager kun få minutter, og er der brug for hjælp, er I velkomne til at komme forbi Gribskov Erhvervscenter – så opretter vi jer på stedet!

Bemærk at COMDIA portalen allerede er aktiv, og alle med relevante ydelser opfordres til at registrere sig, da et bredt udvalg af brancher og kompetencer er en forudsætning for effektiv brug af portalen. Held og lykke på COMDIA.

Formanden for Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget, Jørgen Simonsen, takkede de mange fremmødte for deres interesse i at samarbejde gennem den nye indkøbsportal.