Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Før-sæson møde i Turismenetværket

tirsdag, 10. april 2018 // 17:00 - 20:00

Registrations are closed for this event

Spændende temaer og spændende besøg!

NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND  // NATIONALPARK MOLS BJERGE og TISVILDEVEJEN // CAMØNOEN

Kære Turismenetværk,

Mens erantis og lige om lidt også krokus varsler det snarlige startskud for turistsæsonen, byder Turismenetværket op til en ny samling med temaer, som er helt oppe i tiden!

Netværket samles  den 10. april kl. 17.00-20.00 i de nyrestaurerede faciliteter på Tisvilde Kro i Tisvildeleje, hvor vi kan love lidt godt for gane og øje.

TEMAER:

• Tisvildevejen

De flest kender efterhånden til projektet, men hvor er projektet lige nu?
Der arbejdes p.t hårdt på at få samlet alle relevante professionelle som frivillige aktører, som kan understøtte den snart afmærkede ‘gå selv rute’, der vil strækker sig over en distance på godt 100 kilometer. Alle lokale kan i princippet bidrage til at gøre Tisvildevejen til en succes.
Hør om udviklingen på de praktiske rute-forhold, samt hvordan du som relevant leverandør af fx forplejning, overnatning, transport eller oplevelser kan få en rolle, når projektet folder sig ud i nærmeste fremtid.

BESØG FRA CAMØNOEN
Camønoen er Møns pendant til Tisvildevejen, og strækker sig over 175 kilometer gennem Klintekongens land. Hos Camønoen har man gennemgået alle de scenarier, som Tisvildevejen som ‘gå-selv-rute’ skal omfavne fra den snarlige åbning. Anette Marie Syske fra Museum Sydøstdanmark har været med på hele turen fra starten, og hun fortæller bl.a. om, hvordan virksomheder og andre aktører har fået stor glæde af Camønoen.

 

• Kongernes Nordsjælland – Nationalpark

Der er blot 3 måneder til åbningen af Nationalparken Kongernes Nordsjælland og der er travlhed med at få organiseret rammerne omkring dette omfattende projekt. Turismeerhvervet venter i spænding på at Gribskov bliver en del af et sådant flagskib, men hvad præcist er planerne og hvilke muligheder byder sig for erhvervet? Det vil vi spørge Morten Jørgensen (NG) om. Han er formand for det udvalg i byrådet, som Nationalparken hører under.

 

BESØG FRA NATIONALPARK MOLS BJERGE
Og så er der ellers yderligere inspiration at hente fra den garvede Nationalpark i Mols Bjerge, hvorfra Nicole Wolter vil bidrage med sine erfaringer og en fortælling om nationalparkens udvikling fra opstart og frem til nu. Hvordan opererer en nationalpark reelt, og hvor passer fx de private aktører ind i ligningen.

 

Kender du potentielle leverandører til Tisvildevejen eller Nationalparken?

Til dette netværksmøde vil vi gerne invitere udbydere af b&b og andre relevante ydelser for Tisvildevejen og Nationalparken, så vi kan koble op allerede nu. Medlemmerne af netværket er velkomne til at foreslå emner i den kategori til at deltage, gerne via Allan, så vi kan afstemme før den 10. april.

Tilmelding sker her på siden og vi glæder os til at se jer allesammen på Tisvilde Kro, 10. april 17.00-20.00

Detaljer

Dato:
tirsdag, 10. april 2018
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Gribskov Erhvervscenter
Telefon:
69156500
E-mail:
dorte@gribskoverhvervscenter.dk
Hjemmeside:
www.erhvervgribskov.dk

Sted

Tisvilde Kro
Hovedgaden 55
Tisvildeleje, 3220 Danmark
+ Google Map