Iværksætterhuset

Gribskov Erhvervscenter A/S samarbejder med Iværksætterhuset.
Vi har i Gribskov Kommune en aftale med Iværksætterhuset, under Væksthus Hovedstadsregionen, om individuel specialistbistand til vores lokale iværksættere. Gribskov Erhvervscenter A/S lægger jævnligt lokaler til alle Iværksætterhusets Startupmøder og Startupcaféer i Gribskov. Der er 4 arrangementer årligt.

Startupmøde - er for dig, som overvejer at starte egen virksomhed eller lige er kommet i gang. Møderne giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. På mødet bliver du klædt på til at tage næste skridt med din idé eller allerede etablerede virksomhed.

Startupcafé - er din mulighed for at individuel vejledning fra en ekspert til dine konkrete udfordringer. Du kan få vejledning fra eksperter indenfor disse områder:

  • Jura & Virksomhedsformer
  • Økonomi & finansiering
  • Web & Sociale medier
  • Grafisk Design
  • Finansiering
  • Salg & Markedsføring

I vores arrangementkalender kan du se hvornår der næste gang afholdes Startupmøde og Startupcafé.

Møderne er gratis.

Iværksætterhuset har løbende en fast iværksætterrådgiver med ansvar for Gribskov. Rådgiveren har plads hos Gribskov Erhvervscenter A/S, og rådgiver vores lokale iværksættere - helt gratis. Du kan booke en tid hos Iværksætterhuset eller kontakte os for at booke en tid til individuel rådgivning og sparring.

Læs mere om Iværksætterhuset.

Abonner på Iværksætterhusets nyhedsbrev.

Kontakt:
Allan Lyhne
Konstitueret direktør
/Erhvervsrådgiver
Tlf.: 30515625
allan@gribskoverhvervscenter.dk