Iværksætterhotel og fabrik

D. 24. februar 2016 åbnede Gribskov Iværksætterhotel- og fabrik, der ligger Ny Mårumvej 260, Ejlstrup. Med dette tiltag, der er kommet i stand dels via midler fra kommunens Erhvervs-og Turismeudvalg, dels via midler fra LAG Halsnæs-Gribskov, er Gribskov kommune med ét slag rykket op i superligaen blandt erhvervs- og iværksættervenlige kommuner i Danmark.

Hvordan kommer jeg på Iværksætterhotellet?
1 stk. fuldtidsplads i hotellet koster 1500 kroner + moms per måned. 

Der er to måneders depositum, og to måneders opsigelse. Som lejer har man adgang til møderum, trådløst netværk (fiber), køkken med kaffe, mikrobølge, køleskab – og om sommeren kan man bruge haven, der ligger ned til en lille sø. Udover disse rent praktiske forhold, så er der jo netværket med de andre virksomheder – og adgangen til sparring og rådgivning fra Gribskov Erhvervscenter og hele vort netværk.

Det samme får man med en flyverplads til 800 kroner per måned + moms, skal deles med en anden flyverpladslejer – og man skal selv koordinere. Som udgangspunkt er fuldtidspladserne i stueetagen, og flyverpladser i 4-mandskontor på 1. sal.

Hvordan kommer jeg med på Iværksætterfabrikken?
Vi har rådighed over et fleksibelt antal m2, der afhængig af ønsket anvendelse kan tilbydes i både større og mindre arealer – og til rigtigt gode priser. Samtidig er der i tilknytning til hotellet en tilbygning, hvor der kan lejes plads til et skrivebord, og i det hele taget vil vi forsøge at stykke en pakke sammen, der passer til den konkrete aktivitet. Vi har haft både kunstnere, fotografer, betonelement producenter og arkitekter på besøg, hvilket har lært os, at mulighederne – og behov for størrelse, varme, lys m.v. – er meget brede. Så  denne afdeling tager vi på gehør – og er der brug for noget specielt (opdelinger m.v.), så er Scan Factory inde over diskussionen med åbent sind.

Gribskov Iværksætterhotel & Fabrik er støttet med LAG midler

Kontakt:
Allan Lyhne
Chefkonsulent, branchenetværk
virksomhedsrådgivning og økonomi
Tlf.: 30515625
allan@gribskoverhvervscenter.dk