Iværksætternetværk

Få inspiration og ny viden til vækst og udvikling i din virksomhed.
Gribskov Erhvervscenter A/S opretter hvert år et til to iværksætternetværk, hvor du kan mødes med andre iværksættere og dele erfaringer. Netværket skal tilføre inspiration og ny viden til vækst og udvikling i din virksomhed.

Undersøgelser viser, at et godt netværk er en vigtig faktor for en iværksætters succes. Gribskov Erhvervscenter A/S giver dig mulighed for at indgå i et netværk med andre ambitiøse iværksættere, med det formål at:

  • At skabe vækst gennem samarbejde, dialog og sparring
  • Dele dine ambitioner og udfordringer med andre iværksættere
  • Skabe nye relationer på tværs af brancher og kompetencer
  • Få uvildig sparring på dine planer og aktiviteter fra ligesindede
  • Få ny inspiration
  • Få ny viden

Et netværksforløb vil f.eks. bestå af 6 netværksmøder á 3-4 timer, hvor der dels er et oplæg fra relevant specialist og gruppesparring på 1-2 medlemmers planer/udfordringer.

For at gøre kompetencerne i et netværk så brede som muligt, vil en netværksgruppe bestå af selvstændige fra forskellige brancher og baggrunde. På den måde har vi muligheden for at få helt anderledes vinkler på end hvis netværket er branchemæssigt homogent. Gribskov Erhvervscenter sørger for oplægsholdere, facilitering og løbende opfølgning på de cases/emner, der bliver diskuteret på netværksmøderne.

Med andre ord – synergi, rådgivning og erfaringsudveksling blandt ligesindede er vigtige ingredienser på vejen mod udvikling af din virksomhed, og vore netværk giver dig en enestående chance herfor – og det koster ikke noget at deltage!