Det er meget oppe i tiden at tale om autentisk ledelse og at bruge sig selv optimalt i forretningsmæssige sammenhænge. Men det er måske lidt ligesom med vejret - mange taler om det, men er der nogen, der gør noget ved det? ? Svaret er ja - det gør Birgitte Nicolaisen fra 'Indtryk gennem Udtryk', der udelukkende er sat i verden for at hjælpe ledere og selvstændige med at brænde igennem med det stærkeste kort de har, nemlig sig selv.

Som ejer, leder, selvstændig eller projektansvarlig har du til alle tider et budskab at levere og et ønske om at folk omkring dig vil tage ejerskab og levere varen efter de kommunikerede retningslinjer. Men kommunikation er andet end det talte og skrevne ord. Din målgruppe skal klart kunne føle vigtigheden af opgaven og dit eget personlige udtryk skal gennemsyre kommunikationen så den gør virkelig indtryk.  Det er her Birgitte Nicolaisen og 'Indtryk gennem udtryk' kommer ind i billedet. Birgitte leverer med stor erfaring viden om og træning i, hvordan du som kommunikator af vigtige budskaber sikrer at de kommer ud over rampen og ind under huden på dine modtagere. Budskaberne vil variere, når du skal overbevise medarbejdere, en kunde eller en investor, men det 'autentiske dig' bør i sagens natur altid skinne igennem som en konstant.

Vi er alle specielle, og vi kan alle rykke os nærmere et ønske om at finde vores helt egen stil og et nærvær, der skaber følgere i den virkelige verden. Birgitte Nicolaisen har hundredevis af eksempler på at et sådant ønske kan blive en realitet. Det er dig som person og leder, som er i fokus. Branche og firmastørrelse er underordnet. Så går du rundt med et ønske om at blive en autentisk leder, der brænder igennem med dit budskab, så lover Birgitte at bringe både stor erfaring, humor og ærligt feedback til bordet for at få dig i mål..

'Indtryk gennem udtryk' bliver medlem af netværket for liberalt erhverv, men står naturligvis til rådighed med sine kompetencer for ledere i alle typer af virksomheder, hvor forbedret kommunikation vurderes til at kunne gøre en forskel. Læs mere om mulighederne og kontakt Birgitte på oplysningerne til højre -->

 

Kontakt:
Birgitte Nicolaisen

Selvstændig
Tlf.: 28781575
birg@mail.tele.dk
www.indtrykgennemudtryk.dk
Facebook