House of LINK etablerer afdeling i Gribskov

Der bliver på mange måder tilført store ressourcer til Gribskov, når HOUSE OF LINK nu sætter turboen under en etablering i Gribskov. Karina Hoffmann hedder kvinden bag, og hun er ikke en helt almindelig iværksætter, da hendes interesser og aktiviteter strækker sig milevidt udover indsatser og mål for egen butik. House of LINK er det tydelige eksempel herpå, hvor Karina har organiseret kreative kræfter indenfor kommunikation, medie. grafik, foto og supplerende konsulentydelser under samme tag – og med en formaliseret model om samarbejde i mod større opgaver, end den enkelte kan håndtere eller få adgang til som enkeltvirksomhed.

House of LINK kører i dag på 3. år et velsmurt mediekonsulenthus’ i Frederikssund, og nu påtænkes det at kopiere succesen til Gribskov, meget gerne med beliggenhed i Gilleleje, da Karina har et vist ‘link’ til netop det område. Karina fortæller, at hun gennem et års tid har fulgt nøje med i udviklingen i Gribskov, og de indsatser der gøres for iværksættere og for at få organiseret erhvervslivet generelt. Det vil House of LINK gerne være en del af, og der er allerede et tæt samarbejde med Gribskov Erhvervscenter, hvor der blandt andet deles erfaringer om drift af netop kontorfællesskaber og praktiske forhold vedr. opstart af virksomhed her. Nu udvides den lokale tilstedeværelse med medlemsskab af Erhverv Gribskov, og mon ikke der også i den forbindelse vil opstå flere ideer og synergier, der vil være med til yderligere at styrke erhvervsliv- og iværksætteri i Gribskov.

Hvis du er selvstændig, iværksætter indenfor kreative fag såsom kommunikation, grafik eller anden form for konsulent indenfor reklame, medier m.v., så tag en snak med Karina. Virksomheder med behov for sådanne ydelser er naturligvis også mere end velkomne, og så mangler vi kun at annoncere at det kunne være interessant med et ‘walk in fra gaden kontor’ i Gilleleje. House of LINK lægger vægt på synlighed, og tiltrækker såvel iværksættere, kunder og lokalt forankret detailhandel til arrangementer ved beliggenhed netop på hovedstrøg. Et af de mere populære af den slags er House of LINKs fredagsbar, der kunne være en god mulighed for at lære Karina & Co. at kende. Vi skal nok holde jer opdateret!

House of LINK bliver medlem af Liberalt Netværk, og står herudover til rådighed for alle kunder i alle brancher og størrelser med en lang række konsulentydelser indenfor medie, grafik og kommunikation.

KONTAKT  www.houseof.linkkarina@houseof.link – mobil 2480 9063