Nu starter efterårets række af HIP-kurser, der er udvalgt specifikt udfra de behov og ønsker vi ser hos vore iværksættere og mindre virksomheder inden for liberalt erhverv.

Således er tilbuddene i år bl.a. fokuseret på det som til alle tider er relevant for nystartere nemlig: Hvordan kan jeg sælge mere og hvad skal det koste, hvor workshops den 7. november ‘På forkant med salget’ og 23. november ‘Sæt prisen rigtigt’ vil levere nogle af svarene på mange iværksætteres spørgsmål.

Men hvordan indretter man bedst et liv som selvstændig, hvis man fx er konsulent eller lignende, der primært sælger sine timer til andre? Det kan vi lære om den 5. december, hvor temaet er ‘Freelance Forever’, en helt ny workshop i HIP-regi, som vi glæder os til at præsentere.

Rækken af workshops starter den 24. oktober med et andet tema, der ligger mange på sinde, nemlig hvordan man bedst netværker og skaffer sig nye kunder og kontakter. Mette Juelner der står for ‘Netværk dig til succes’ har vi fornylig haft besøg af i netværk for Liberalt Erhverv, hvilket åbnede manges øjne for forhindringer der kan overkommes på den front!

Ønsker du mere information om ovenstående kontakt allan@gribskoverhvervscenter.dk

Du kan også tilmelde dig direkte via disse links:

  • 24. oktober: Netværk dig til succes – Tilmeld
  • 7. november: På forkant med salget – Tilmeld
  • 23. november: Sæt prisen rigtigt – Tilmeld
  • 5. december: Freelance forever – sådan lykkes du – Tilmeld