Operation Dagsværk-gruppen fra Gribskov Gymnasium leder efter jobs, når de onsdag d. 8/11 2017 skal arbejde ca 5 timer for projektet, der i  år støtter unge i Dhaka, der lever i byens slumområder.

OM DHAKA: Flere millioner af unge vokser op i områder med ekstrem fattigdom, forurening og risiko for sygdomme og oversvømmelser. Selvom slummen ligger i byerne, er områderne og de mange problematikker usynlige for middel- og overklassen. Flere millioner mennesker fra slummen er heller ikke registrerede i nogle offentlige systemer, hvilket gør det endnu sværere for dem at få hjælp.
Dette års projekt skal netop hjælpe de unge i Dhakas slum med at skabe et mere retfærdigt, sikkert og modstandsdygtigt sted at bo, da de store uligheder i byen har som følge, at de unge har meget få muligheder for at påvirke udviklingen i byen.

Lønnen for de 5 timers arbejde er i år fastsat til minimum 350 kr., men I/du er selvfølgelig velkommen til at donere mere 🙂

Hvis I/du ønsker mere information om dette års projekt, kan I/du besøge Operation Dagsværk’s hjemmeside, od.dk.

Vi fra dagsværkgruppen er interesserede i at få så mange gymnasieelever ud at arbejde som muligt, da pengene går til et godt formål.

Hvis I/du kan bruge en eller flere arbejder, kan vi kontaktes på vores mail: odgribgym@gmail.com, eller via. vores kontaktperson, Amalie Bache, på mail: a.b.lyreen@gmail.com eller tlf.nr.: 20297301

Vi håber, I/du vil støtte projektet.
Med venlig hilsen Dagsværkgruppen på Gribskov Gymnasium