Har du som detailhandlende, håndværker eller industrivirksomhed behov for specialiseret individuel rådgivning, så har du nu chancen for at få indflydelse på, hvilke kompetencer de kommende Erhvervshuse skal kunne tilbyde dig og din branche!

Vi har den 14. august besøg af nogle af Væksthusets specialister, og inviterer jer hermed til en dialog om, hvilke ønsker netop din virksomhed kunne have for rådgivning. Vi håber at kunne samle 6-8 virksomheder i de 3 nævnte brancher til en dialog rundt om bordet, og nå frem til både individuelle og overordnede behov for branchen. Derefter vil vi herfra følge op på, at netop jeres behov kan blive tilgodeset, når det ny system træder i kraft!

Har du behov for ekspertbistand til fx salg, markedsføring, digitalisering, sociale medier, økonomi, finansiering, ejerskifte eller andet, så meld dig gerne hurtigt til dette møde ved at tilmelde dig på nedenstående links. Alle møder foregår i Gribskov Erhvervscenter, Frederiksborgvej 14, 3200 Helsinge

MØDE OM GRATIS RÅDGIVNING – INDUSTRI
Tirsdag den 14. august, kl. 08.30-10.30

TILMELD DIG HER

MØDE OM GRATIS RÅDGIVING – HÅNDVÆRKERE
Tirsdag den 14. august kl. 14.30-16.30

TILMELD DIG HER

MØDE OM GRATIS RÅDGIVNING – DETAILHANDLENDE
Tirsdag den 14. august kl. 18.00-20.00

TILMELD DIG HER

Møderne er åbne for alle.

Har du spørgsmål til emner for rådgivning, relevans for netop din virksomhed m.v., så kontakt gerne Allan på allan@gribskoverhvervscenter.dk, eller 30515625.
Vi glæder os til at modtage jeres tilmelding!

Gribskov Erhvervscenter har indgået en aftale med Væksthusene i forbindelse med den nye erhvervsfremmelov, hvor tilbuddet om gratis rådgivning nu gives til en bredere kreds af små- og mellemstore virksomheder end tidligere! Væksthusene bliver 1. januar 2019 til Erhvervshusene, og får blandt andet en filial i Hillerød til at dække det nordsjællandske område. Gribskov Kommune betaler for Erhvervshusenes rådgivning til vore lokale virksomheder.