Gribskov sætter fokus på demens - hvordan kan erhvervslivet hjælpe?

DEMENSDAG 21. SEPTEMBER - AMBASSADØRER SØGES

Bliv klogere på demens ved 'Demensdag i Gribskov' d. 21. september.

Dagen byder på oplæg ved hjerneforsker Peter Lund Madsen, fagpersoner, pårørende og meget mere. Der vil være et caféområde og en markedsplads, hvor man kan få indblik i foreningstilbud og kommunale tilbud om demens i Gribskov.

Arrangementet foregår i Gribskov Kultursal, Østergade 52, 3200 Helsinge d. 21. september kl. 11.30 og til kl. 15.30.

  • Mere information om dagen kan læses her.
  • Tilmelding til dagen kan ske her.

Dagen sluttes af i Tisvilde Bio med fremvisning af filmen 'Jeg er stadig Alice' kl. 20.00. Billetter til filmen kan købes eller bestilles via Tisvilde Bios hjemmeside: www.tisvildebio.dk'

Hvad kan erhvervslivet bidrage med?
På erhvervsområdet, vil det oftest være i detailhandlen, at man støder på demente personer, og det er således vigtigt at vide, hvordan man håndterer en kunde, der fx ikke kan orientere sig eller har glemt sin pin-kode. Vi håber herfra, at detailhandlen vil støtte op om arrangementet og at vi måske på sigt kan få udnævnt ambassadører med god viden på området, der kan understøtte kollegerne i fx de mere koncentrerede detailhandelmiljøer, gågader m.v.

Demensdag i Gribskov' holdes af Ældrerådet og Social- og Sundhedsudvalget i Gribskov Kommune i anledning af International Alzheimerdag.

Kontakt

Direktør
Allan Lyhne
allan@gribskoverhvervscenter.dk

3051 5625