ESRUM-TISVILDEVEJEN blev officielt erklæret åbnet den 3. juni og den over 100 kilometer lange rute er nu afmærket og åben for vandring året rundt. Åbningen er kulminationen på en formidabel indsats af KulturNaturNordsjælland og de mange frivillige, der støtter op om projektet. Der er skabt et nyt turismemål, og nu skal endnu flere aktører på banen for at sikre rutens oplevelsesmæssige og kommercielle succes. Dette kræver brede samarbejder, god planlægning og logistisk snilde, hvis vi skal sikre vore vandrende gæster den bedst mulige oplevelse!

Esrum-Tisvildevejen er en del af Nationalparken Kongernes Nordsjælland, en kombination der giver helt nye muligheder for det lokale erhvervsliv.

Hos Gribskov Erhvervscenter er vi i samarbejdet med ETV primært optaget af at identificere og organisere lokale leverandører af forplejning, lokale fødevarer, transport og overnatning fx camping, shelter & B&B. Denne indsats indebærer brede kontakter til både professionelle og private, der ser muligheder for at skabe en mikrovirksomhed langs Esrum-Tisvilderuten.

Gribskov Erhvervscenter deltager aktivt i organisering af leverandører langs Esrum-Tisvildevejen og der er stadig rigelige muligheder for at blive en del af dette spændende projekt!

Hvis du er udbyder af B&B langs Esrum-Tisvilderuten, så kan du nemt blive registret ved at følge dette link for nærmere instruktioner.

Download skema for registrering her

Har du produkter eller services af relevans for vandrere (f.eks. fodterapeut, massage) på ruten eller spørgsmål om muligheder for netop din ydelse, så kontakt gerne Allan Lyhne på allan@gribskoverhvervscenter.dk