Branding af GribskovBranding af Gribskov 2015-16

 

Erhvervsrådet har bevilliget midler til at brande kommunen som et lidt bedre sted at være erhvervsdrivende. 

  • Film

I 2015 lavede vi derfor 2 film om Gribskov kommune som et lidt bedre sted af drive erhverv. Formålet er at trække nye virksomheder til kommunen. Der blev også lavet i alt 7 korte Facebook film, der er brugt til en kampagne på Facebook fra medio juni og to uger frem.

  • Gribskov kommune - et lidt bedre sted at drive erhverv
  • Gribskov - et lidt bedre sted at drive turismeerhverv

  

Vi har interviewet en række erhvervsledere fra meget forskellige erhverv.
Vi laver filmen i samarbejde med Aller Visuals

  • Særnummer af Frederiksborg Amts Avis - "Kender du Gribskov"

Vi har samarbejdet med Frederiksborg Amts Avis om at lave en tema avis om erhvervslivet i Gribskov. Den udkom den 27. oktober 2015.

Den 2. september holdt vi morgenmøde for alle interesserede virksomheder i Gribskov om temaavisen. 
Der var inviteret bredt bl.a. via Gribskov Erhvervscenters nyhedsbrev med disse ord: "Profilér din virksomhed i magasinet Erhverv Nordsjælland! Du indbydes til at profilere dig selv, dine produkter og din virksomhed i oktoberudgaven af magasinet ERHVERV Nordsjælland - Fokus på Gribskov - som udgives af Frederiksborg Amts Avis. Alt du skal gøre, er at tilmelde dig et gratis arrangement med morgenkaffe og morgenbrød hso Gribskov Erhvervscenter A/S, hvor Frederiksborg Amts Avis også vil være tilstede."
Mange havde tilmeldt sig og det var en morgen med fuldt hus og en livlig debat om vigtige emner såsom turisme, iværksætteri, internationalisering, uddannelse, udbud og tiltrækning af nye virksomheder m.m  

Mange kiggede forbi standen og fik en snak om erhvervsmuligheder, iværksætteri mm i Gribskov Kommune.