Netværk & klynger

Det handler om netværk - helt lokalt!
Gribskov Erhvervscenters lokale branchenetværk giver fagligt udbytte, samarbejde og øget vækst! Det betyder flere og bedre karriere- og jobmuligheder til bl.a. unge i Gribskov.

Gribskov Erhvervscenter tilbyder:

  • Iværksætter- og virksomhedsrådgivning
  • Finansieringsrådgivning
  • Hjælp til markedsføring og salg
  • Netværk

Som netværkspartner i Gribskov Erhvervscenter, får du som håndværker adgang til et aktivt branchenetværk, som i fællesskab arbejder for at forbedre og udvikle rammerne for lokale håndværkere.

HÅNDVÆRKERNETVÆRKET

Netværk for Liberalt Erhverv er netværket der samler de virksomheder i Gribskov som beskæftiger sig med serviceydelser. Her indgår bl.a. konsulentvirksomheder, behandlere, ejendomsmæglere m.m.

NETVÆRK FOR LIBERALT ERHVERV

Industrinetværket i Gribskov Erhvervscenter arbejder målrettet med at forbedre rammebetingelserne for industrien i Gribskov ved bl.a. at få indflydelse hos kommunen.

INDUSTRINETVÆRKET

TurismeErhvervsnetværk i Gribskov Erhvervscenter er netværket der samler de lokale fødevareproducenter, detailhandel, overnatningssteder og kulturinstitutioner – kort sagt, alle de steder hvor turister møder de lokale produkter.

TURISMEERHVERVSNETVÆRKET

Gribskov Erhvervscenter A/S opretter hvert år et til to iværksætternetværk, hvor du kan mødes med andre iværksættere og dele erfaringer. Netværket skal tilføre inspiration og ny viden til vækst og udvikling i din virksomhed.

IVÆRKERSÆTTERNETVÆRKET

Nordsjællands Maritime Klynge er en professionel klynge og et forretningsnetværk for virksomheder, havne, kommuner, butikker, restauratører, foreninger, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfremmeaktører i Nordsjælland.

MARITIM KLYNGE