Sæsonstart i Netværk for Liberalt Erhverv

6. april 2017

Borgmesteren var inviteret

Erhverv Gribskovs Netværk for liberalt erhverv afholdt den 23. marts årets første netværksmøde. Netværket havde bl.a. inviteret borgmester Kim Valentin til at fortælle, hvordan en kommune skaber vækst og hvordan medlemmerne i netværket kan bidrage i processen. Der er mange spændende planer både på kort og længere sigt og interessen for et samarbejde syntes bestemt at være gensidig.

En altid populær gæst i vores netværk er Gitte Hove, der er leder af Team udbud og indkøb i Gribskov Kommune. Gitte Hove fortalte om indkøbsprocesser og pipeline for serviceydelser og konsulentkontrakter på den korte bane. Der var også fokus på de spændende igangværende planer om endnu større synlighed for aktuelle indkøb, noget vi kommer til at høre mere om i nærmeste fremtid. 

Og så blev der ellers genereret ideer til aktiviteter til de kommende møder! Netværkets prioriteter i denne fase er at få en højere kendskabsgrad til hinanden, høre om den enkeltes forretning og projekter, og så er et par gæster udefra med relevante erfaringer, fx fra lignende netværk, også på ønskelisten. 

Netværket for Liberalt Erhverv er bredt sammensat af medlemmer fra forskellige liberale professioner, konsulenter, grafikere, fotografer, behandlere og der er p.t. 40 aktive medlemmer. Vil du høre mere om, hvordan netværket kan være relevant for dig, så kontakt venligst Allan Lyhne på allan@gribskoverhvervscenter.dk

Næste møde finder sted på Gribskov Iværksætterhotel, Ny Mårumvej 260, Ejlstrup, Helsinge den 29. maj kl. 17.30-20.00. Hold øje med mere info i vores nyhedsbreve.