Netværk for Liberalt Erhverv - og med i Erhverv Gribskovs bestyrelse

13. januar 2017

Cristel Mydske er blevet ny formand for Netværket for Liberalt Erhverv - og nyt medlem i Erhverv Gribskovs bestyrelse 

Der bliver givet en række nye ideer og spændende vinkler at forholde sig til, når Cristel Mydske nu træder ind i bestyrelsen for Erhverv Gribskov, i regi af sit formandsskab for netværket for liberalt erhverv. For Cristel brænder både for det lokale og det større perspektiv, og mener at det er tid til en større fælles indsats for at trække både kunder, besøgende og nye beboere til Gribskov. Det skal dog være bredere tænkt end fx turisme og detailhandel, for vi skal have gang i alle erhverv, mener Cristel, der allerede er aktiv i at bidrage til projekter på byudviklingsområdet, bl.a. Byliv i Helsinge.

Cristel understreger, at der er rigtigt mange ideer, og særdeles gode kompetencer i Gribskov, men at der mangler noget kontinuitet i hvem har ansvaret for at få tingene gennemført. Cristel kan se store muligheder og vil meget gerne være med til at få noget mere konkret på bordet, hvor både erhvervsliv, Erhverv Gribskovs netværk og politikerne går sammen om at understøtte og brande Gribskov. Og dette må efter Cristel Mydskes mening gerne være 'på den helt store klinge', hvilket kræver at vi må gå sammen på tværs af brancher og byer i ægte interesse for hinanden og gennemførelsen af den ønskede udvikling. For jo bedre det går for turismen, jo mere har detailhandlen og håndværkerne også at lave - det er den gode cirkel, vi skal ind i, siger Cristel. Det handler mere om “hvad kan jeg bringe til fællesskabet end hvad kan fællesskabet bringe til mig”, for den sidste del kommer helt af sig selv når vi går sammen.

Cristel er ikke alene nyt medlem af bestyrelsen i Erhverv Gribskov, men også ny selvstændig, da hun per 1. november 2016 stiftede SUB7 med base på Gribskov Iværksætterhotel. SUB7 arbejder med etablering, udvikling, justering, planlægning og gennemførelse af kommercielt rettede områder for bla museer og andre ejere af spændene faciliteter. Samarbejdspartnerne på den ene side er fx museer og på den anden både de helt store virksomheder som Maersk, Novo, Novozymes, Coloplast, Rederiforeningen og naturligvis også privatkunder til fester, brylluper o.lign..

Cristel er bevidst om, at rigtigt mange fantastiske lokaliteter ikke udnytter deres potentiale fuldt ud, det være sig rum der kan meget mere, udtryk der ikke kommer ud over kanten, stemninger der ikke får fuldt opmærksomhed osv. “Ingen ser de små detaljer men alle lægger mærke til dem når de ikke er der eller ikke lever op til forventningerne”. Det er ikke en videnskab men en passion at kunne forvandle noget godt til noget fantastisk ved bare små og enkle justeringer og det er her Sub7 kommer ind I billedet. SUB7 med Cristel i spidsen tager sig af det hele med stor kreativitet og perfektion - og herfra kan vi supplere med, at selv et stearinlys bliver bare lidt mere hyggeligt, hvis det er Cristel som har tændt det. Så har du et velegnet lokale til et arrangementer, der ikke bliver udnyttet optimalt eller et arrangement i pipeline, så kontakt Cristel på nedenstående:

www.sub7.dk - info@sub7.dk - mobil: 28261124