Dan og Malene Bygholm

Velkommen til nyt medlem - Gribskov låse

Hvis der er nogen, der har forstået at blive hurtigt forankret og bidrage aktivt til Tisvilde & Omegn, så er det Malene og Dan Bygholm fra Gribskov Låse. Firmaet flyttede fra København til Vejby i 2013, og i løbet af disse få år har man omfavnet det lokale miljø og lagt mange ressourcer i aktiviteter på både det erhvervs- og fx skolemæssige område. Umiddelbart kunne man tro, at et firma som Gribskov Låse. var en operation, hvis kundekreds strakte sig fra fx nordsjælland og ind til København, men Malene og Dans kerneforretning inden for låsesystemer og adgangskontrol strækker sig langt ud over lokalområdet, ja faktiske langt ud over Danmarks grænser.

Så hvordan går det egentlig til, at en låsesmed fra Vejby er den foretrukne låsespecialist for de nordiske hoteller hos fx Sheraton og Marriot, og i Danmark på fx hotel D'Angelterre? Det hele lader til at være en god blanding af timing, dygtighed og næse for tingene, da Dan Bygholm for 20 år siden 'forlovede sig' med fabrikanten Dorma Kaba. Firmaet har siden perfektioneret sine elektroniske, nøglefri systemer, og i processen også udviklet og uddannet Gribskov Låse til at kunne gå forrest og levere til de helt store kunder. Det er således ikke kun et låsesystem, men ofte flere hundrede som skal skiftes, når Dan er på farten.

Således er to dage ikke ens i Gribskov Låse, og opgaver løses på stedet i Malmø, Göteborg, i de norske fjorde, Oslo eller på Island, hvor man arbejder igennem og ikke stopper før alt er skiftet, programmeret, klappet og klart! Der er dog også tid til at installere og servicere lokalt, og Gribskov Låse bl.a. har indstalleret 'crowd control software' i Tegners Museum og Helsingehallerne. Herudover er der hurtig udrykning til sommerhuse, når der har været indbrud.

Dan og Malene Bygholm driver firmaet sammen, og mens Dan er den internationale låsesmed, så styrer Malene hjemmeside, grafik, markedsføring og yder telefonisk service til kunderne. Gribskov Låse er medlem af Tisvilde og Omegn, og bliver herudover tilknyttet Håndværkernetværket.