Forløb med succes

Anastasiya Holm havde været ledig i henved 2 år, da Jobcenter Gribskov tilbød hende et 6 ugers forløb hos Klaus Sørensen, der er jobkonsulent i Gribskov Erhvervscenter A/S.

Det forløb skulle blive det, der for alvor åbnede døren ind til ønskejobbet, hvor Anastasiya endelig kan få alle sine kompetencer i spil. Anastasiya kommer oprindeligt fra Ukraine, men har boet i Danmark i 12 år, er dansk gift og har et barn på 2 år. Forløbet hos Klaus har på alle måder givet pote for den 32årige ukrainske kvinde.

Anastasiya er glad og meget lettet – ”Det har været 2 meget hårde år – jeg har sendt et hav af ansøgninger afsted – mest til stillinger som receptionist, for det var det, jeg havde mest erfaring med her i Danmark. Jeg er også uddannet indenfor det område her i Danmark, men efterhånden var det egentlig ikke helt det jeg ville.

Klaus har været fantastisk engageret – og det har givet mig et skub i retningen af at være mere afklaret og fokuseret i min jobsøgning. Og også turde at satse lidt mere.

Vi har arbejdet meget på mit CV – og pga. den tilgang Klaus havde, blev jeg klogere på egne kompetencer og fik det hele med på mit CV. Jeg fik også sendt flere uopfordrede ansøgninger – og hele processen omkring det at skrive en god ansøgning hver gang, blev gennemgået ned i mindste detalje. Det var meget relevant og målrettet – og med specielt fokus på at finde det job der matchede både mine kompetencer og mine drømme.
Forløbet hos Klaus endte med at Anastasiya ændrede retning i sit liv: ”Jeg skal starte d. 1. september som kontorelev – med løn – hos ATP i IT-afdelingen der hedder Coordination Team. Det er simpelthen fantastisk – og jeg tænker at det job faktisk er resultatet af forløbet hos Klaus. Jeg er så glad for endelig at kunne bruge andre sider af mig selv – ikke at receptionistjobs er dårlige, men der var bare så meget andet jeg gerne ville. Med mit nye Cv og min totalt finpudsede ansøgning havde jeg en god fornemmelse hele vejen.

Anastasiya griner og tilføjer: Klaus og jeg spillede ovenikøbet rollespil før jeg skulle til første samtale! Det var rigtig godt og jeg var klart bedre forberedt! Og så var det sjovt!

Gribskov Erhvervscenter A/S har en samarbejdsaftale med Jobcenter Gribskov, således at en række unge/yngre ledige kan henvises til et 6 ugers intensivt afklaringsforløb hos Klaus Sørensen, der er projektansat jobkonsulent. Klaus viden og engagement sammenholdt med erhvervs-centerets brede kontakt til lokale virksomheder og regionale uddannelsesmuligheder har skabt gode resultater – og mange meget gladere mennesker, der er kommet videre i enten job, uddannelse eller har fundet en relevant læreplads. Projektet løber foreløbigt frem til februar 2018.

 

Kontakt

Jobkonsulent
Klaus Sørensen
klaus@gribskoverhvervscenter.dk

Tlf.: 4018 6096