Velkommen til nyt medlem - A.L. ENTREPRISE A/S

Pst ..hvis du har en speciel opgave indenfor betonkonstruktion, får du lige et hurtigt tip: A.L. Entreprise i Gilleleje anført af Anders Lolk har rigtigt svært ved at sige nej til en udfordring, der kræver komplicerede beregninger, kreativitet og et helt særligt fokus på præcision. Skæve vinkler på en bro, forskudte niveauer på et torv eller krav om snorlige rækker af skruer på en skole for autister, så har du for alvor fanget Anders opmærksomhed. Og så kører det ellers på højtryk med at projektere og spørge ind, da der oftest laves forslag der udfordre de eksisterende planer - på den gode måde.,

Udover denne kreative vinkel, kan A.L. Entreprise selvfølgelig også sit håndværk. Med en stab af erfarne medarbejdere garanteres det, at opgaven siden kommer til at sidde lige i skabet - til den aftalte tid og den aftalte pris. Så ved du det, hvis du skal have lavet fx et fundament til din Robert Jacobsen skulptur i haven!

Det er de gamle dyder der tæller hos A.L.. Man holder hvad man lover, og siger nej hvis man ikke kan. Gennem årene har Anders Lolk lært, at det kommer til at svie til både A.L. og kunden, hvis man siger ja til en opgave, man egentlig ikke har tid til. Denne filosofi er den overvejende grund til, at opgaverne hos A.L. Entreprise er spredt over en meget stort antal kunder - og at ordrebogen som regel er fyldt pænt op. For kunderne ved hvad de får, og venter gerne til Anders & Co. har tid. .

Hvor ovenstående specielle opgavetyper giver resultater synlige for alle, foregår størstedelen af A.L.'s aktiviteter dog mere i det skjulte, nemlig under jordens overflade. Firmaet har således store kompetencer og en solid portefølje indenfor at godkende og håndtere samt bortskaffe gamle olietanke på miljømæssig forsvarlig vis. Dette er en videnskab for sig selv, men det er godt at vide, at din gamle olietank på et tidspunkt skal væk - og at A.L. Entreprise nærmest har specialiseret i den disciplin. Så det er måske en overvejelse værd, at få den sag ud af verden før som siden. Nu ved du hvor du skal henvende dig!

A.L. Entreprise og Anders Lolk er medlem af Håndværkernetværket, hvor Anders har fokus på at få inspiration og netværke sig til samarbejdspartnere for større opgaver. A.L. er ofte involveret opgaver, der kræver et bredt felt af håndværksmæssige kompetencer, og er mere end villig til at bringe lokale kolleger i spil. Vil du som lokal håndværker byde ind sammen med et solidt firma, der har fundamentet i orden, og ikke går ned på udstyret, så er der kontaktdetaljer nedenfor.

 

KONTAKT

www.al-ent.dk

al@al-ent.dk

7020 3604